Waterpolosters denderen door naar halve finale EK

Waterpolosters denderen door naar halve finale EK

Waterpolosters verslaan Frankrijk met 22-3

De Nederlandse waterpolosters hebben de halve finale bereikt van het EK in Split door Frankrijk met 22-3 op te rollen in de kwarfinale.

Nederland wat vooraf al favoriet was om dit kwartfinale duel te gaan winnen wist gaf pas in het tweede deel van de wedstrijd flink gas. De kwartstanden eindigden in 3-0, 5-2, 7-0 en 7-1.

In de halve finale is woensdag Spanje de volgende tegenstander. De andere halve finale gaat tussen Italië en de winnaar van Griekenland/Israël

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *