Waterpolodames rollen Roemenië op

Waterpolodames met 28-0 te sterk voor Roemenië

Waterpolodames rollen Roemenië met 28-0 op

De Nederlandse waterpolodames hebben op het EK in Split ook de vierde wedstrijd in de groepsfase weten te winnen.

De waterpolodames rolden Roemenië vakkundig op met 28-0. De kwartstanden eindigden in 8-0, 7-0, 6-0 en 7-0). Zaterdag staat de laatste groepswedstrijd op het programma. Dan is Duitsland om 20.30 uur de tegenstander.

Nederland is na vier wedstrijden al zeker van een plek in de kwartfinale.

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Geef een reactie

/