Nederland – Spanje EK vrouwen waterpolo live stream

Waterpolo live stream Nederland - Spanje

Kijk Nederland – Spanje via een waterpolo live stream

Kijk vanavond het waterpolo online. De halve finale Nederland – Spanje kan je vanavond hier live kijken via een gratis live stream.

De halve finale tussen Nederland en Spanje is vanavond ook live te zien via NOS.nl. Ook online is er een mogelijkheid om naar deze wedstrijd te kijken via een waterpolo live stream. De internationale LEN zend namelijk het EK ook live uit via YouTube. Open bovenstaande stream en kijk de wedstrijd live.

Vanavond word er nog een wedstrijd gespeeld. De andere halve finale gaat tussen Italië en Griekenland. Ook deze wedstrijd is live online te zien.

Uitslagen en programma oranje op EK waterpolo

Groepswedstrijden:
27 augustus: Kroatië–Nederland 6-22

28 augustus: Nederland–Hongarije 13-4

30 augustus: Griekenland–Nederland 8-13

1 september: Roemenië–Nederland 0-28

3 september: Duitsland–Nederland 3-29

Kwartfinales
5 september: Nederland-Frankrijk 22-3

Halve finales
7 september, 19:00 uur: Nederland-Spanje

Finales
9 september, 19:00 en 20:30 uur 

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *