Waar kan ik live (stream) de Tour de France volgen?

Waar kan ik live (stream) de Tour de France volgen?

Op zaterdag 29 augustus gaat in Nice de Tour de France van 2020 van start. Waar kan ik live of via een stream de Tour volgen?

Televisie

De Tour de France van 2020 word dagelijks live uitgezonden op televisie. Via de NOS, Sporza en Eurosport hoef je geen enkele etappe te missen. De uitzendingen beginnen vaak rond de klok van 14.00 uur. De bergetappes worden over het algemeen van begin tot aan het einde uitgezonden.

In Nederland en Vlaanderen heeft Eurosport ook een contract om alle etappes ook integraal live op tv uit te zenden. Zij zullen inderdaad de Tour bijna helemaal op tv uitzenden, al is dit wel deels op de zender Eurosport 2.

Tour live stream

Ook online word de Tour de France live uitgezonden. De NOS en Sporza doen dat via hun eigen website. Eurosport heeft de Eurosport Player waar je een abonnement kan afsluiten en alles online live kan volgen.

Social Media

Ook via Social media zoals Facebook, Twitter en Instagram kun je de Tour de France volgen. Via de officiƫle website van de organisatie kun je veel extra informatie krijgen. Ook tijdens de race is er een liveticker te vinden waarop je alles kunt vinden. Wie zitten er in de kopgroep, wat is het verschil, een valpartij en wie zijn er bij betrokken. Ook de rituitslag en algemeen klassement vind je hier snel na het einde van de etappe terug. Handig om als extra er bij te gebruiken.

Facebook

Ook kun je tijdens de Tour de France online via een aantal grote wieler facebook kanalen lekker mee praten over de etappes en alles er om heen. Wieler Varia en Wielerliefhebbers Benelux zijn twee pagina’s waar ook zeer veel leuke dingen voorbij komen. Natuurlijk vinden we het ook leuk als je ook lid word van onze Facebook pagina Sport in Nederland.

Geef een reactie