23 februari 2024
Vvv Venlo Jong Fc Utrecht Voetbal Livestream

VVV Venlo - Jong FC Utrecht voetbal livestream

Gratis Keuken Kampioen Divisie voetbal livestream

Vanavond om 20.00 uur kan je hier online voetbal kijken. Open de livestream en kijk VVV-Venlo – Jong FC Utrecht via een voetbal livestream.

VVV Venlo begon het seizoen met een nederlaag tegen MVV, maar herpakte zich vorige week door bij FC Emmen een punt te pakken. Jong FC Utrecht versloeg maandag kampioenskandidaat FC Groningen en zal met vertrouwen afreizen naar Venlo.

Live voetbal kijken

KLIK HIER en vind een gratis voetbal livestream

De voetbalwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn in Nederland al sinds enkele jaren te zien via sportzender ESPN. Zij zenden alle wedstrijden live uit. Op ESPN 1 is er elke vrijdagavond om 19.15 uur een schakelprogramma waar alle wedstrijden live te volgen zijn. Op ESPN 2, 3 en 4 is er een wedstrijd in zijn geheel te zien. Voor deze kanalen dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement.

Op onze website hebben we ook een speciale pagina ingericht om het voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie live te beluisteren. Via de KKD radio livestream vind je van bijna alle clubs een link naar een regionale of lokale omroep die de wedstrijd van jou favoriete club live uitzend. Via bovenstaande link vind je een pagina met linkjes naar websites die zo nu en dan het voetbal online uitzenden. Omdat wij zelf niks uitzenden kunnen we geen garantie afgeven of deze streams ook zullen werken.

Programma Keuken Kampioen Divisie

Er staan dit weekend weer een aantal zeer interessante wedstrijden op het programma in de KKD. Met name de wedstrijd op zondagmiddag tussen FC Groningen en Willem II mag interessant genoemd worden. Check nu hier het programma voor dit weekend

Vrijdag, 20.00 uur
FC Dordrecht – MVV Maastricht
Roda JC – TOP Oss
FC Den Bosch – ADO Den Haag
SC Cambuur – Jong Ajax
VVV Venlo – Jong FC Utrecht
FC Eindhoven – NAC Breda
De Graafschap – FC Emmen

Zondag 14.30 uur:
FC Groningen – Willem II

Maandag, 20;00 uur:
Jong PSV – Helmond Sport
Jong AZ – Telstar

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl