28 maart 2024
Jong PSV - VVV-Venlo

VVV en Roda JC buigen achterstand om in overwinning

VVV-Venlo en Roda JC hebben maandagavond drie punten gepakt in de KKD. VVV versloeg Jong PSV en Roda JC won van Jong Ajax.

VVV kwam in Eindhoven tegen de PSV beloften nog wel op een 1-0 achterstand toen Van Duiven in de tiende minuut de openingstreffer scoorde. Na rust wisten de Limburgers het duel nog te kantelen. Lathouwers scoorde na een uur de 1-1 en Venema maakt in de laatste minuut de 1-2.

Ook Roda JC pakte drie punten tegen een beloften team. Jong Ajax werd met 1-2 op de Toekomst opzij gezet. Ajax kwam via Warmerdam, maar nog voor rust wist Roda JC nog op voorspong te komen. Vente maakte de 1-1 en een eigen doelpunt van opnieuw Warmerdam luidde de 1-2 in.

Jong AZ en Helmond Sport deelden de punten. In Wijdewormer eindigde het treffen in 1-1.