Live stream etappe 8 Vuelta

Live stream achtste etappe Vuelta

Kijk de achtste etappe in de Vuelta zaterdagmiddag via een live stream

In de Vuelta wacht zaterdag de renners weer een zware bergetappe. Kijk hier via een live stream de achtste etappe van de Vuelta online.

Zware achtste etappe

De etappe van vandaag is maar 156 kilometer lang maar kent wel 3.300 hoogtemeters. Het zal hoe dan ook een strijd gaan opleveren tussen de klassementsmannen, maar ook voor de minder goede klimmers word het hard werken om binnen de tijdslimiet over de streep te komen.

Het grote spektakel word vanmiddag verwacht op de slotklim op de Fancuaya. Hier liggen enorme steile stroken tot soms wel 19%. Wie slechte benen heeft vandaag gaat hier enorm veel tijd verliezen. De achtste etappe is in zijn geheel, vanaf 13.00 uur, live te volgen via Eurosport 1 en de online Eurosport Player en GCN+. Bij Sporza (Eén) en de NOS (NPO1) zijn er vanaf 14.00 uur live beelden te zien van de koers. 

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord