Vos pakt derde ritzege in Giro Rosa

Marianne Vos 11

Van Vleuten behoudt leiderstrui in Giro Rosa

Marianne Vos heeft woensdagmiddag in de Giro Rosa haar derde etappe overwinning geboekt. In een heuvelachtige etappe van Torre del Greco naar Nola was de 33-jarige Brabantse te sterk in de massasprint. Het is voor Vos al haar 28ste! etappezege in de Giro Rosa.

Vos bleef in de eindsprint de Britse Hannah Barnes en de Belgische Lotte Kopecky voor. Annemiek van Vleuten blijft in de roze leiderstrui. In het algemeen klassement heeft de 37-jarige renster 1.52 voorsprong op de Poolse Katarzyna Niewiadoma en 2.03 voorsprong op Anna van der Breggen.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie