Voorzitter Ronald Lubbers vertrekt bij FC Emmen

Lubbers wil zich gaan richten op andere zaken

FC Emmen heeft vrijdagavond bekend gemaakt dat Ronald Lubbers per direct vertrekt als voorzitter. Lubbers zat door ziekte al vanaf medio maart thuis, maar heeft nu de knoop doorgehakt om te stoppen als voorzitter.

“Ronald heeft aangegeven dat hij na elf jaar meer tijd en ruimte wil om zich te kunnen richten op andere zaken. Hij wil de komende tijd meer aandacht geven aan zijn ondernemerschap en hoopt de tijd te vinden om een aantal nieuwe initiatieven op te kunnen pakken”, zo schrijft FC Emmen op de website.

Lubbers laat weten in een reactie altijd als supporter bij de club betrokken te blijven. “Ik ben Rood-Wit geworden en blijf supporter en zal (op termijn) zeker weer in het stadion zijn om de wedstrijden te kijken en onze spelers aan te moedigen.”

Lees meer nieuws bij Sport in Nederland

Sport in Nederland besteed aan veel sporten ruimschoots aandacht. Lees via onze website ook het laatste voetbal en formule 1 nieuws. Ook aan wielrennen, darts, tennis, volleybal, atletiek en hockey besteden we ruimschoots aandacht. Ook vind je soms een gratis livestream naar een sportevenement. Lees dus nu het allerlaatste en actuele sportnieuws via Sport in Nederland.

/