19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Voorbeschouwing en livestream GP Indurain 2021

Livestream GP Indurain (Foto Wallpaperflame)

Livestream GP Indurain (Foto Wallpaperflame)

GP Indurain 2021 livestream

Op zaterdag 3 april staat de GP Indurain 2021 op het programma. De voorbeschouwing en de rechtstreekse link naar de livestream vind je op deze pagina.

15.00: livestream GP Indurain (KLIK HIER)

In 2020 ging de koers na de uitbraak van het coronavirus niet door. In 2021 staat er wel weer een editie op het programma. De koers is vernoemd na de Spanjaard Miquel Indurain die tussen 1991 en 1995 vijf keer op rij de Tour de France wist te winnen. In 2019 won de Fransman Jonathan Hivert de laatste GP Indurain.

Favorieten: Alejandro Valverde, Bauke Mollema, Ion Izagirre, Alex Aranburu, Javier Romo, Guillaume Martin, Pello Bilbao, Pierre Latour, Valerio Conti, Luis Léon Sánchez.

GP Indurain profiel etappe

Pittige klimmetjes

De koer is zaterdag 203 kilometer lang en gaat in 203 kilometer van Estella naar Estella. De eerste serieuze hindernis ligt ongeveer halverwege de koers. Na een kleine honderd kilometer staat het peloton namelijk de Alto de Eraul te wachten. Deze klim van bijna vier kilometer kent een gemiddeld stijgingspercentage van 5,5%. Veder volgen nog de Alto de Guirguillano (2,8 km aan 5,9%) en de Alto de Lezáun (3,9 km aan 5,5%).

De koers word zaterdagmiddag niet live uitgezonden op de televisie. Wel via de Eurosportplayer of via bovenstaande livestream kan je live naar de GP Indurain kijken. Sport in Nederland zend de koers zelf niet live uit, maar we delen altijd handige linkjes van andere websites zodat je niks hoeft te missen.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites