Volleybalsters

Nederland met 3-0 te sterk voor de Oekraïne

De Nederlandse volleybalsters liggen nog altijd op koers om bij het OKT kwalificatie af te dwingen voor de Zomerspelen in Parijs.

Nederland won met vrij veel overtuiging met 3-0 van de Oekraïne. In de resterende drie wedstrijden tegen Servië, China en de Dominicaanse Republiek zal het flink aan de bak moeten om als 1e of 2e te eindigen.

Deze duels worden komend weekend gespeeld.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.