28 maart 2024
Volleybalsters Verliezen Ook Vierde Wedstrijd In Nations League

Volleybalsters verliezen ook vierde wedstrijd in Nations League

Kwartje valt in slotfase net de verkeerde kant op

De Nederlandse volleybalsters hebben zondagmiddag in de Nations League ook hun vierde wedstrijd in de groepsfase verloren.

Na nederlagen tegen China, Bulgarije en Italië bleek in het Turkse Ankara vandaag Servië met 3-2 te sterk. Opnieuw speelde Nederland een goede wedstrijd, maar viel uiteindelijk in de laatste set het kwartje net de verkeerde kant op.

De setstanden eindigden in 27-25, 25-16, 17-25, 22-25 en 15-13. Door de vierde nederlaag staat oranje laatste met 0 punten. Ook de Dominicaanse Republiek en Zuid-Korea wisten nog geen enkel duel te winnen.

Nederland krijgt nu een dikke week rust en mag het toernooi op 14 juni in Brazilië hervatten. Dan zijn Duitsland, Brazilië en de Dominicaanse Republiek en Zuid-Korea de tegenstander.