Volleybalsters met 3-1 te sterk voor Argentinië

Volleybalsters winnen met 3-1 van Argentinië

Nederland in Ahoy na 3-1 overwinning

De Nederlandse volleybalsters hebben op het WK in Rotterdam de wedstrijd tegen Argentinië met 3-1 weten te winnen.

Oranje begon in Ahoy matig want de Argentijnse dames wonnen met 22-25 de eerste set. Daarna ging het tempo bij de volleybalsters omhoog en gingen de sets daarna met 25-18, 25-12 en 25-13 naar Nederland.

Nederland blijft ondanks de overwinning zesde met vier overwinningen en twee nederlagen. Donderdagavond is China de volgende tegenstander. Om nog kans te houden op de kwartfinale zal dat duel moeten worden gewonnen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.