1 maart 2024
Volleybalsters

Volleybalsters

Nederlandse volleybalsters rollen Bulgarije met 3-0 op

De Nederlandse volleybalsters hebben op het EK ook hun zevende wedstrijd op rij weten te winnen en de halve finale is daarmee bereikt.

Na ongeslagen alle poulewedstrijden te hebben gewonnen en een klinkende 3-0 overwinning op Zwitserland moest vandaag Bulgarije het onderspit delven.

Nederland won verdiend met 3-0 en behoort daarmee tot de beste vier landen van Europa. De setstanden eindigden in 25-11. 25-13 en 25-19.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl