Volleybalmannen winnen ook van topland Iran

Volleybalmannen winnen ook van topland Iran

Volleybalmannen groepswinnaar na 3-1 overwinning op Iran

De Nederlandse volleybalmannen hebben ongeslagen de tweede ronde weten te bereiken van het WK door topland Iran aan de zegekar te binden.

Nederland wat eerder dit toernooi al overtuigend won van Egypte en Argentinië eindigt daardoor als eerste in groep F en is daarmee zeker van een plaats in de achtste finale. Topland Iran is de huidige nummer zeven van de wereldranglijst.

De setstanden tegen Iran eindigden in 25-22, 21-25, 25-20 en 25-18.

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *