Volleyballers stranden in achtste finale WK

Volleyballers stranden in achtste finale WK

Oekraïne met 3-0 te sterk voor volleyballers

De Nederlandse volleyballers zijn op het WK verrassend gestrand in de achtste finale. Oekraïne bleek met 3-0 te sterk.

Nederland was in de poulefase nog ontzettend sterk en wist onder meer van topland Iran te winnen. De verwachtingen tegen Oekraine waren hoog, en misschien te hoog want Nederland speelde een slechte wedstrijd en verloor kansloos met 3-0.

De setstanden eindigden in 25-16, 25-19 en 25-18.

Op 23 september start het WK volleybal voor vrouwen. Ook Nederland doet mee aan dit toernooi. Het WK vind plaats in eigen land en daardoor behoren de Nederlandse volleybaldames tot de topfavorieten. De speelsteden zijn Arnhem, Rotterdam en Apeldoorn.

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Geef een reactie

/