20 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Volleybal Nations League live stream Nederland – Polen

Volleybal Nations League live stream Nederland - Polen

Volleybal Nations League live stream Nederland - Polen

Nederland – Polen kijken via een live stream

Kijk vanavond om 18.00 uur hier gratis via de live stream Nederland – Polen in de Volleybal Nations League. De streams op de website zijn gratis.

Nederland  – Polen live stream 1
Nederland – Polen live stream 2
Nederland – Polen live stream 3

Het Nederlandse team staat er in de Volleybal Nations League goed voor. Met vijf overwinningen en slechts twee nederlagen staat Oranje vierde. De Poolse dames bungelen met 3 overwinningen en 4 nederlagen in het onderste gedeelte van de middenmoot. Het is de ploeg van bondscoach Avital Selinger alles aangelegen om vanavond in Rimini van Polen te winnen.

Live stream Nederland – Polen

De live stream van de wedstrijd Nederland  – Polen in de Volleybal Nations League kan je hier boven vinden. Sport in Nederland zend zelf de wedstrijd niet live uit, maar via onze website vind je wel rechtstreekse linkjes naar andere sites die de wedstrijd online uitzenden. Kijk de wedstrijd dus vanavond om 18.00 uur hier via bovenstaande live stream.

Deze week kan je ook via de tennis live stream Roland Garros kijken en via de wielrennen live stream hoef je niks te missen van de Ronde van Zwitserland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites