Volleybal Nations League live stream Nederland - Japan

Volleybal Nations League live stream Nederland - Japan

Volleybal live stream Nederland – Japan

Kijk hier zondagmiddag om 12.00 uur via de Volleybal Nations League live stream Nederland – Japan. De VNL 2021 vind plaats in het Italiaanse Rimini.

Streams vanaf 12.00 uur beschikbaar!

VNL 2021 live stream Nederland – Japan 1
VNL 2021 live stream Nederland – Japan 2
VNL 2021 live stream Nederland – Japan 3

Voor het Nederlandse team word het vandaag een hele belangrijke wedstrijd want tegenstander Japan staat momenteel op de vierde plaats. De Japanse vrouwen wonnen vijf keer en verloren één keer. Oranje won er vier en verloor er twee. Om zicht te houden op een top 4 klassering zal er vanmiddag gewonnen moeten worden van Japan.

Televisie en live stream Nederland – Japan

Ziggo Sport zal vanmiddag om 12.00 uur de wedstrijd live uitzenden op het tennis kanaal. Door de vele andere sporten kan Nederland – Japan niet worden uitgezonden via kanaal 14. Heb je geen abonnement op dit kanaal? Dan kan je de wedstrijd gewoon hier boven kijken via een volleybal live stream.

Sport in Nederland zend de wedstrijd Nederland – Japan zelf niet live uit, maar via bovenstaande gratis live stream kan je wel naar de wedstrijd kijken. De stream zal rond 12.00 uur beschikbaar zijn. Deze streams zijn afkomstig van andere websites die de wedstrijd wel online uitzenden. Sport in Nederland plaats hier voor je de linkjes, scheelt je zoeken en hoef je Nederland – Japan niet te missen.

Geef reactie

Laat reactie achter