juni 30, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Volg via een live stream de Grand Prix van Azerbeidzjan

2 min read
F1 banden

F1 banden

Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan volgen via een live stream

Vanmiddag om 13.00 uur start in Bakoe de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan. Volg de race via een live stream.

Verstappen vanaf de tweede startrij

Onder goede en warme omstandigheden zal Charles Leclerc (Ferrari) vanmiddag om 13.00 uur vanaf pole position gaan starten met naast zich de Red Bull van de Mexicaan Sergio Perez. Max Verstappen zal net als in Monaco weer vanaf de tweede startrij gaan starten met naast zich Carlos Sainz.

Tijdens het weekend hebben we kunnen zien dat Red Bull ten opzichte van Ferrari toch wel een iets sterkere auto heeft, maar Leclerc wist met zijn Ferrari toch in de kwalificatie de snelste tijd te klokken. Vanmiddag zal het vooral draaien om bandenmanagement en daar lijkt het team van Verstappen en Perez wellicht een kleinere voorsprong in te hebben

Grand Prix Azerbeidzjan live

De Grand Prix van Azerbeidzjan is vanmiddag live op de televisie te zien via streamingdienst Viaplay. Zij hebben de uitzendrechten en zullen de race live gaan verslaan. Ook via F1 TV is het mogelijk om naar de race in Bakoe te kijken. Wel dien je voor deze beide twee diensten een abonnement te hebben om live formule 1 te kunnen kijken.

Er is ook nog wel een gratis optie om vanmiddag de grand prix live te gaan volgen. Je kan gebruik maken van Grand Prix Radio en dan kan je de race live beluisteren met het commentaar van Olav Mol. Voor overige gratis opties zou je kunnen proberen om naar de website van Hesgoal te surfen want die willen ook zo nu en dan nog wel eens formule 1 gratis uitzenden.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.