19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Voetbalfans vanaf 23 april weer welkom in het stadion

Kijk-hier-gratis-via-de-livestream-La-Liga-Premier-League-en-Bundesliga-voetbal

Kijk-hier-gratis-via-de-livestream-La-Liga-Premier-League-en-Bundesliga-voetbal

Fans mogen weer naar het stadion

Over drie weken (23, 24 en 25 april) zijn de supporters in de eredivisie weer welkom in het stadion. Bij de topper Ajax – AZ mogen 7.500 supporters het stadion in.

Powered by WP Bannerize

De Rijksoverheid meldde het nieuws eerder vandaag op haar website. Bij het duel tussen Feyenoord en Vitesse, dat in De Kuip afgewerkt wordt, mogen 6500 toeschouwers plaatsnemen. Bij PSV – FC Groningen kunnen er vierduizend supporters aanwezig zijn. De testen worden wederom georganiseerd door Fieldlabs, net als dat bij het duel van Oranje tegen Letland het geval was. Toen mochten er vijfduizend supporters aanwezig zijn.

Mooie stap

“We onderhouden intensief contact met het kabinet over de terugkeer van het publiek in de stadions en alle kansen en mogelijkheden die dit proces kunnen versnellen”, zegt directeur betaald voetbal Eric Gudde in een verklaring namens de KNVB.

“Na de Fieldlab-experimenten bij drie wedstrijden is dit een hele mooie, nieuwe stap: voor het eerst hebben we tijdens een speelronde bij alle wedstrijden toeschouwers op de tribune. Het nieuwe wettelijk kader voor sneltesten moet in mei actief worden.”

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites