22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Voetbal livestreams gratis

Voetbal livestreams gratis

Online gratis voetbal livestreams

Via onze gratis voetbal livestream pagina kijk je gratis naar alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Toto KNVB Beker.

Voetbal op televisie


In Nederland worden alle wedstrijden in het betaalde voetbal uitgezonden achter de decoder. Zo zijn de wedstrijden te zien via Sportzender ESPN. Ook de wedstrijden in de Toto KNVB beker worden door de sportzender uitgezonden. Vanaf de achtste finale zijn sommige wedstrijden ook op het open net te zien bij de zender FOX. De Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie worden niet live uitgezonden op het open net. De samenvattingen van de eredivisie zijn wel te zien bij de NOS op NPO1.

Live stream Willem II – Fortuna Sittard
Willem II - Fortuna Sittard kijken via een live stream...
Live stream FC Barcelona – Valencia
Barcelona - Valencia kijken via een gratis live stream Kijk...
Live stream FC Twente – Willem II
FC Twente - Willem II kijken via een livestream Kijk...
Live stream NEC – Vitesse
NEC - Vitesse kijken via een livestream Kijk nu hier...

Gratis voetbal kijken online

Online is het ook mogelijk om gratis voetbal te kijken. Helaas heeft Sport in Nederland geen rechten voor het live uitzenden van wedstrijden, maar via onze website vind je wel handige linkjes van andere websites die het mogelijk maken om gratis voetbal te kijken. Realiseer wel als je gratis gaat kijken het jou favoriete club niks oplevert. Steun je echt je club dan ga je naar het stadion en koop je daar een kaartje. Verder is het zo dat als je online gratis gaat kijken je wel een kans maakt op een virus in je telefoon, tablet of laptop.

Wil je niet meer wachten en wil je toch gratis voetbal gaan kijken? Dan kan je het eens proberen via de volgende kanalen:

Werkt een van de livestreams? Dan zouden we het leuk vinden als je het deelt met je voetbal vrienden

Voetbal livestream 1
Voetbal livestream 2
Voetbal livestream 3

Meer live voetbal

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFree, MamaHD, Streamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites