Online gratis voetbal livestreams

Via onze gratis voetbal livestream pagina kijk je gratis naar alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Toto KNVB Beker.

Voetbal op televisie

[wp_bannerize group=”Forum” categories=”232,274,275,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

In Nederland worden alle wedstrijden in het betaalde voetbal uitgezonden achter de decoder. Zo zijn de wedstrijden te zien via Sportzender ESPN. Ook de wedstrijden in de Toto KNVB beker worden door de sportzender uitgezonden. Vanaf de achtste finale zijn sommige wedstrijden ook op het open net te zien bij de zender FOX. De Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie worden niet live uitgezonden op het open net. De samenvattingen van de eredivisie zijn wel te zien bij de NOS op NPO1.

Helmond Sport – FC Groningen KKD livestream
Livestream Helmond Sport - FC Groningen Keuken Kampioen Divisie gratis...
Willem II – TOP Oss KKD livestream
Livestream Willem II - TOP Oss Om 20.00 uur kijk...
Roda JC – FC Den Bosch KKD livestream
Livestream Roda JC - FC Den Bosch Vanavond is er...
NAC Breda – FC Emmen KKD livestream
Livestream NAC Breda - FC Emmen KKD voetbal kijken via...

Gratis voetbal kijken online

Online is het ook mogelijk om gratis voetbal te kijken. Helaas heeft Sport in Nederland geen rechten voor het live uitzenden van wedstrijden, maar via onze website vind je wel handige linkjes van andere websites die het mogelijk maken om gratis voetbal te kijken. Realiseer wel als je gratis gaat kijken het jou favoriete club niks oplevert. Steun je echt je club dan ga je naar het stadion en koop je daar een kaartje. Verder is het zo dat als je online gratis gaat kijken je wel een kans maakt op een virus in je telefoon, tablet of laptop.

Wil je niet meer wachten en wil je toch gratis voetbal gaan kijken? Dan kan je het eens proberen via de volgende kanalen:

Werkt een van de livestreams? Dan zouden we het leuk vinden als je het deelt met je voetbal vrienden

Voetbal livestream 1
Voetbal livestream 2
Voetbal livestream 3

Meer live voetbal

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFree, MamaHD, Streamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

/