25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Vitesse wint voetbalgevecht van Feyenoord

Vitesse - Feyenoord

Vitesse - Feyenoord

Vitesse met 9 man langs Feyenoord

Vitesse heeft in de Eredivisie zondagmiddag in een waar voetbalgevecht de thuiswedstrijd tegen Feyenoord met 2-1 weten te winnen.

Loïs Openda was de grote man bij Vitesse door aan het begin van de eerste en de tweede helft te scoren. Guus Til zorgde voor rust voor de gelijkmaker namens Feyenoord, dat in de tweede helft aanvallend te weinig liet zien in het GelreDome.

Powered by WP Bannerize

Vitesse eindigde de wedstrijd wel met negen man. Matús Bero kreeg in de 97e minuut zijn tweede gele kaart en Thomas Buitink werd in de 102e minuut weggestuurd na gevaarlijk inkomen met hoog geheven been, waardoor beide spelers de derby tegen NEC over twee weken aan zich voorbij moeten laten gaan.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites