Vitesse verslaat NEC in de Goffert en wint Gelderse derby

NEC - Vitesse

NEC - Vitesse

Vitesse wint dankzij discutabel doelpunt van Frederiksen

No Banner to display

Vitesse is zondagmiddag als winnaar uit de bus gekomen in de Gelderse derby tegen NEC. Vitesse won het verhitte duel met 1-0.

Goed was het voetbal in Nijmegen niet, maar wel spannend. Frederiksen maakte na een kwartier spelen in het Goffert stadion de winnende goal. Bij de treffer was moeilijk te zien of de bal de achterlijn was gepasseerd op het moment dat Darfalou de assist gaf. Darfalou kreeg de bal bovendien tegen zijn hand, maar dat was volgens de spelregels niet strafbaar.

De overwinning brengt Vitesse, dat in de laatste vier Eredivisie-speelrondes tien punten pakte, voorlopig naar de zesde plaats. De ploeg van trainer Thomas Letsch speelt donderdag thuis tegen Tottenham Hotspur in de Conference League.

NEC boekte met drie overwinningen, twee gelijke spelen en vier nederlagen vooralsnog wisselende resultaten in de Eredivisie. De Nijmegenaren behoren tot de middenmoot.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: