Vitesse pakt een knap punt bij Stade Rennais

Stade Rennais - Vitesse

Stade Rennais - Vitesse

Vitesse knokt zich naar een punt in Frankrijk

Powered by WP Bannerize

Vitesse heeft in de UEFA Conference League knap een punt weten te pakken op bezoek bij koploper Stade Rennais. Het duel eindigde in 3-3. Omdat Tottenham Hotspur met 2-1 verloor van NS Mura heeft Vitesse nog kansen op overwintering in Europa.

In de openingsfase van het duel zag het er absoluut niet naar uit dat de Arnhemmers een punt zouden gaan pakken in Frankrijk. Via Laborde nam Stade Rennais namelijk een 2-0 voorsprong. Toch deed Vitesse nog wel wat terug via Huisman die voor de aansluitingstreffer zorgde.

Ook na rust was de thuisploeg de betere ploeg en kwam de 3-1 van Laborde absoluut niet uit de lucht vallen. Vitesse gaf daarna niet op en kwam via Buitink weer terug tot 3-2. In de laatste minuten van de wedstrijd wist Vitesse er nog een punt uit te halen toen Openda de bal knap binnenschoot.

Stade Rennais is door het gelijkspel zeker van overwintering in de Conference League. Vitesse is dat niet. Over twee weken zal het moeten winnen van NS Mura in het Gelredome en ook moeten hopen dat Tottenham Hotspur thuis gelijkspeelt of verliest van Rennais.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: