28 maart 2024
Vitesse Vvv Venlo

Vitesse - VVV-Venlo

Vitesse wint generale repetitie voor beker halve finale duel

[wp_bannerize group=”Bookmakers” categories=”232,274,45,49,168,282,77,84,194,195″]

Dinsdagavond staat de halve finale van de TOTO KNVB Beker tussen Vitesse en VVV-Venlo. Vanavond was de generale repetitie die Vitesse met 4-1 in het Gelredome wist te winnen.

Drie dagen voor de wedstrijd van het jaar voor zowel Vitesse als VVV wonnen de Arnhemmers in eigen huis dik en dik verdiend. Toch stond het bij de rust nog 1-1. Openda opende de score namens Vitesse, maar wie anders dan Giakoumakis zorgde voor de gelijkmaker.

Na rust rolde Vitesse de gasten uit Limburg op. Bazoer maakte met een bekeken schot de 2-1. Via Tronstad en Broja tilden de Arnhemmers de eindstand naar 4-1.

Vitesse blijft door de overwinning meestrijden om de bovenste plaatsen in de eredivisie. De Arnhemmers hebben 45 punten uit 23 duels. VVV-Venlo moet de moed weer bijeen rapen en proberen dinsdag beter voor de dag te komen in Arnhem als de halve finale om de beker gespeeld zal gaan worden.