27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Virgil van Dijk maakt mogelijk zaterdag rentree

Virgil van Dijk

Virgil van Dijk

Van Dijk mogelijk in actie tegen Hertha BSC

Virgil van Dijk zit dicht tegen zijn rentree aan voor Liverpool. Trainer Jürgen Klopp heeft de centrale verdediger opgenomen in zijn selectie voor een oefenduel met Hertha BSC.

“Ik hoop dat er een kans komt waarbij Virgil wat minuten kan maken”, aldus Klopp. “Maar ik weet het nog niet zeker. Hij maakt wel een goede indruk op de trainingen en misschien kunnen we hem nog brengen. Maar ik moet daarvoor eerst nog wat laatste gesprekken voeren. Hij lijkt er klaar voor te zijn. We zullen zien.”

De dertigjarige Van Dijk raakte in oktober vorig jaar in de Premier League-wedstrijd tegen Everton zwaar geblesseerd aan zijn knie na een onbeholpen actie van Everton-keeper Jordan Pickford. Hij onderging vervolgens een operatie.

Door de zware kruisbandblessure moest Van Dijk in juni een streep door het EK halen. Bij afwezigheid van de aanvoerder verliep het Europese eindtoernooi dramatisch voor Oranje. In de achtste finales werd Nederland uitgeschakeld door Tsjechië, waarop bondscoach Frank de Boer zijn conclusies trok.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites