Vier duels vrijdagavond in de KKD op het programma

KKD voetbal

Heracles kan op gelijke hoogte komen met PEC in KKD

Ondanks het interlandvoetbal deze week word er ook gespeeld in de KKD. Vrijdagavond worden er vier duels gespeeld.

Vrijdagavond om 21.00 uur neemt FC Dordrecht het op tegen MVV Maastricht en staan de wedstrijden Heracles Almelo – Helmond Sport, VVV-Venlo – Telstar en TOP Oss – Willem II op het programma. Het zijn inhaalwedstrijden van speelronde zeven.

Heracles kan vrijdagavond op gelijke hoogte komen met PEC Zwolle. De achterstand bedraagt op dit moment drie punten. Op vrijdag 30 september zullen PEC, Roda JC en Heracles gaan uitmaken wie de eerste periodetitel zal gaan winnen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een reactie

/