Video: Dit is de Col de la Loze

Video: Dit is de Col de la Loze

Renners woensdag naar het ‘dak van de Tour’

Voor het eerst in de historie van de Tour de France word de Col de la Loze beklommen. Een prachtige berg in de alpen met de top op 2.305 meter hoogte. In onderstaande prachtige beelden van deze onregelmatige slotklim.

De Col de La Loze ligt in een skigebied. In de afgelopen jaren is er asfalt tegenaan gelegd. De klim is onregelmatig en de weg naar de top ligt er pas sinds juni dit jaar. De 17e etappe is sowieso en etappe die gaat naar het ‘dak van de Tour’. Eerst word de Col du Madeleine beklommen (2.000 meter) en daarna de slotklim de Col de La Loze.

 

Col de La Loze
Col de La Loze

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie