Via een livestream de Grand Prix van Spanje kijken

Door onze redactie

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni kan je hier via een gratis livestream naar de formule 1 Grand Prix va Spanje kijken.

Kijk de formule 1 Grand Prix van Spanje via een livestream

Ook komend weekend zijn er weer voldoende mogelijkheden om de formule 1 online te kijken via een livestream. De Grand Prix van Spanje is dit weekend live te volgen via deze gratis formule 1 livestream pagina. Hier vind je zeer handige linkjes om rechtstreeks en vooral gratis het hele weekend F1 te kijken. Wil je niet via een livestream kijken dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om dit weekend op de televisie naar het racen te kijken. Viaplay en F1TV zenden het namelijk ook live uit. Wel dien je in het bezit te zijn van een abonnement om via deze streamingdiensten naar de F1 te kijken.

Verstappen heeft leiding stevig in handen

Max Verstappen heeft na de race in Monaco van afgelopen weekend de leiding in de strijd om het wereldkampioenschap stevig in handen. De wereldkampioen van 2021 en 2022 heeft 144 punten en dat zijn er al 39 meer dan zijn teamgenoot Sergio Perez die met 105 punten volgt. De Spanjaard Fernando Alonso die een sterk seizoen doormaakt staat met 93 punten op een derde plaats. Wil de concurrentie nog wat van het seizoen gaan maken dan zal er dus een aanval moeten komen op de zetel van Verstappen.

Kans op regen

Het kan op circuit Catalunya Barcelona dit weekend wel eens een spannend raceweekend gaan worden. Met name omdat de weersverwachting behoorlijk onzeker is. De vrijdag en zaterdag lijken zo goed als droog te gaan worden, maar een enkele forse onweersbui is niet uitgesloten. Zondagmiddag lijken de kansen op wat regen groter. Volgens de weerdeskundigen is de kans op een regen of bui toch wel zo’n 50%.

/