juni 30, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Via deze zender kijk je vanavond Polen – België

1 min read
Via deze zender kijk je vanavond Polen - België

Via deze zender kijk je vanavond Polen - België

Polen – België is vanavond live te zien via het Belgische VTM

In de Nations League zal er ook dinsdagavond nog een keer gevoetbald gaan worden. Via deze zender kijk je vanavond Polen – België. Een interessante en uitgebreide voorbeschouwing op dit duel lees je nu hier.

In deze poule van de Nations League gaat Nederland met zeven punten aan de leiding en volgen de Rode Duivels met vier punten. Ook Polen heeft vier punten dus de Belgen zullen wel moeten winnen om nog bij het Oranje van Louis van Gaal in het spoor te blijven. De wedstrijd Polen – Belgie zal worden gespeeld in het Stadion Narodowy (Nationaal Stadion) in Warschau.

Live Polen – België kijken

De wedstrijd tussen Polen en België is vanavond alleen live te zien via het Belgische VTM. In Nederland zal er na afloop van de wedstrijd Nederland – Wales een korte samenvatting van de wedstrijd zijn op NPO 3.

Sport in Nederland wenst je vanavond een hele fijne voetbalavond toe. Is de informatie voor jou waardevol? Word dan nu lid van Sport in Nederland Facebook en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste sportnieuws en waar, wanneer en hoe laat er een belangrijke wedstrijd begint.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.