16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Verstappen zeer tevreden met P2 in Turkije

Max Verstappen

Max Verstappen

Verstappen: “Goed resultaat voor ons”

Max Verstappen eindigde zondagmiddag bij de Formule 1 Grand Prix van Turkije als tweede. Na afloop was de Limburger dik en dik tevreden met het resultaat.

“We hadden best een aardige race”, zei de 24-jarige Verstappen, die de zege moest laten aan Valtteri Bottas, tijdens de persconferentie in Istanboel. “In het begin kon ik Valtteri nog wel volgen, maar daarna ging zijn snelheid omhoog. Er was geen mogelijkheid om hem aan te vallen, want zij (Mercedes, red) waren dit weekend gewoon te snel.”

“Voor mij was het belangrijk dat ik mijn banden goed kon houden en dat lukte prima. Het is mooi dat we hier nu met zijn tweeën op het podium staan en de uitkomst van de race hebben gemaximaliseerd. Gezien de omstandigheden was dit een heel goed resultaat voor ons.”

In de strijd om het WK heeft Verstappen nu zes punten voorsprong op Hamilton, maar Verstappen realiseert zich maar al te goed dat ze er nog lang niet zijn. “Het lijkt alsof Mercedes een tandje bij heeft geschakeld. Zij waren echt heel snel dit weekend. Het is mooi dat we de leiding hebben overgenomen, maar zes punten zijn niets. We zullen hard moeten blijven werken.”

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites