Verstappen: “We misten de snelheid”

Max Verstappen

Max Verstappen

Verstappen nog niet in paniek na nederlaag in Brazilië

Max Verstappen eindigde zondag als tweede bij de Grand Prix van Brazilië. De oorzaak was snel gevonden. “We misten de snelheid”, aldus Verstappen.

“We hebben vandaag alles geprobeerd, maar we misten gewoon wat snelheid”, zei Verstappen in een eerste reactie na de spectaculaire race. “Het was wel een mooie strijd, ik heb er van genoten.”

Verstappen raakt nog niet in paniek nu zijn voorsprong is geslonken naar veertien punten. “We hebben gelukkig nog steeds een aardige voorsprong”, aldus Verstappen. “We moesten vandaag de schade beperken, in een weekend dat lastig was voor ons. Ik heb er vertrouwen in dat we de komende races sterk terugkomen.”

Er zijn dit seizoen nog drie Grands Prix, in Qatar (21 november), Saoedi Arabië (5 december) en Abu Dhabi (12 december).

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: