18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Verstappen: “We krijgen niet de juiste balans in de auto”

Max Verstappen

Max Verstappen

Verstappen acht kans op overwinning in Istanbul klein

Max Verstappen reed zaterdagmiddag bij de kwalificatie voor de Grand Prix van Turkije een derde tijd. De 24-jarige Limburger was na afloop absoluut niet tevreden over zijn eigen bolide.

“We krijgen niet de juiste balans in de auto. Ik weet ook niet waar het aan ligt, want anders hadden we het gewoon aangepast. Ik vertrouw mijn engineers op de veranderingen die ze hebben gemaakt, maar op de een of andere manier ligt dit circuit onze auto gewoon niet.”

“We hebben kleine stapjes vooruit gezet ten opzichte van gisteren, maar Mercedes is behoorlijk sterk, zeker op de rechte stukken. Op dit circuit is het ook veel vol gas, dus dat helpt ons natuurlijk ook niet.”

Verstappen denkt dan ook dat het een lastig verhaal gaat worden om deze grand prix te winnen. “Het wordt een lastig verhaal”, aldus Verstappen, die aanhaalde dat hij op de ‘vuile kant’ van de baan start.

“Aan de binnenkant ligt gewoon minder grip. Als ik er nu zo naar kijk, zijn er morgen gewoon weinig kansen. Als het droog is, wordt het sowieso lastig. In de regen kunnen er altijd dingen gebeuren, maar over het algemeen zijn we gewoon te langzaam.”

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites