Verstappen vertrouwt op Red Bull en Renault

Max Verstappen

HILVERSUM – Max Verstappen gaat er vanuit dat hij ook volgend jaar met een goede auto en motor aan de start verschijnt. Dat zei de 20-jarige Limburger bij het Ziggo programma Peptalk.

“Ik denk niet dat wij een derde wiel aan de wagen zullen worden”, zei Verstappen maandag in het programma Peptalk bij Ziggo Sport. “Red Bull en Renault hebben samen vier wereldtitels gewonnen. Er is wederzijds respect. We zijn altijd het beste Renault-team geweest en ik vertrouw erop dat dat zo blijft.”

Verstappen liet in het midden of hij een clausule in zijn contract heeft staan, die hem de kans geeft te vertrekken als Red Bull niet competitief is. De Limburger wilde niet over de inhoud van zijn verbintenis praten.

Voor komend seizoen verwacht de drievoudig Grand Prix-winnaar dat Red Bull er vanaf het begin dichter op zit. “We hadden dit jaar natuurlijk een reglementsverandering. Ik denk dat we de auto nu meer begrijpen en er zal niet veel veranderen.”

<Wel hoopt hij dat de opvolger van de RB13 eerder klaar is dan zijn voorganger. “Dan kunnen we eerder testen op bijvoorbeeld een filmdag. Nu werd de eerste testdag in Barcelona een soort installatiedag.”Facebook reacties
Please follow and like us: