Verstappen tweede in sprintrace

Verstappen tweede in sprintrace

Verstappen tweede in sprintrace

Verstappen loopt twee punten uit op Hamilton

Max Verstappen is zaterdagavond bij de sprintrace voor de Grand Prix van Brazilië als tweede geëindigd. De Fin Valtteri Bottas die vanaf P2 startte had een betere start als de Nederlander, greep in bocht 1 de leiding en gaf deze in de 24 ronden daarna niet meer uit handen.

Lewis Hamilton die wegens een diskwalificatie als laatste moest starten wist zich in 24 ronden knap op te werken tot de vijfde plaats. Toch zal Hamilton zondag bij de race nog een keer vijf plaatsen terug moeten omdat hij nog een gridstraf open heeft staan wegens het vervangen van de motor.

Max Verstappen heeft in het WK-klassement nu 21 punten meer dan Hamilton. Zondag bij de race zijn er weer punten te verdienen. Als Verstappen op meer dan 26 punten komt dan kan hij in theorie volgende week zondag bij de Grand Prix van Qatar al wereldkampioen worden.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: