Verstappen tweede bij 2e vrije training op Monza

Sainz klokt snelste tijd op circuit Monza

Max Verstappen heeft bij de 2e vrije training voor de Grand Prix van Italië op circuit Monza de vijfde tijd geklokt.

In de 1e vrije training was de Nederlander nog het snelste, maar in de 2e training ging Verstappen niet voluit. Verstappen deed slechts één poging op de softbanden om een snelle tijd te zetten. Daarbij kwam hij veel verkeer tegen in de middensector.

De Spanjaard Carlos Sainz klokte de snelste tijd. Sainz reed 1.21,355, wat slechts 0,019 seconde sneller was dan Lando Norris in de McLaren. Verstappen gaf 0,276 toe.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/