22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Verstappen redelijk tevreden na eerste dag in Frankrijk

Max Verstappen

Max Verstappen

Verstappen tevreden met verbeteringen in tweede training

Max Verstappen is na afloop van de eerste en tweede vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk op Circuit Paul Ricard redelijk tevreden.

Verstappen reed in de eerste vrije training naar de derde tijd en in de tweede vrije training was de coureur van Red Bull Racing het snelste “We hebben ons gedurende de dag goed verbeterd”, zei de 23-jarige Verstappen bij Sky Sports na de eerste dag dag in Frankrijk. “In de eerste training was ik niet helemaal tevreden, maar in de middag voelde de auto al beter.”

Powered by WP Bannerize

“Het is op deze open baan moeilijk om een goede ronde te rijden. De wind maakte het ook niet gemakkelijk, al heeft natuurlijk iedereen daar last van. We moeten daar zelf maar een goede oplossing voor zien te vinden.” Verstappen durft niet te zeggen hoe de kansen zijn voor een eventuele pole position in Frankrijk. “Het is moeilijk te zeggen waar we precies staan, maar we hebben een redelijk goede dag gehad”, vervolgde de twaalfvoudig Grand Prix-winnaar.

“Onze longruns zagen er ook goed uit, maar we weten natuurlijk niet wat de andere teams gedurende de avond en nacht nog kunnen doen. Het zal ongetwijfeld weer heel close worden.”

 

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites