Max Verstappen

Verstappen en De Vries zeer tevreden na twee testdagen

Max Verstappen is klaar voor het formule 1 seizoen 2023. Op de eerste testdag klokte de Limburger de snelste tijd en vrijdag de tweede tijd.

Ook na afloop was Verstappen zeer tevreden over zijn RB 19.  “Ik voel me erg comfortabel in deze auto, ik kon meteen flink pushen. De auto ziet er geweldig uit. Het is natuurlijk afwachten of dat ook zo is in de race, maar ik heb in elk geval een positief gevoel.”

Ook Nick de Vries liet zich in zijn Alpa Tauri goede dingen zien. Vrijdag reed hij over de gehele dag zelfs de vierde tijd. Dat stemde ook bij De Vries tot tevredenheid. “Net als gisteren was het een positieve dag”, zei de 28-jarige Fries. “We hebben ons volledige programma kunnen rijden en hebben best een hoop dingen kunnen testen.”

“We zijn erg blij met hoe de testdagen gaan, al is het nog moeilijk te zeggen hoe de auto gaat presteren”, aldus De Vries.

Zaterdag is er nog een derde testdag in Bahrein. Verstappen en De Vries komen dan niet in actie. Zij kunnen zich nu gaan voorbereiden op het Formule 1 seizoen van 2023 wat volgende week vrijdag van start gaat in Bahrein.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl