Verstappen heeft het niet, pole voor Sainz

Max Verstappen

Verstappen elfde, Perez dertiende

Max Verstappen heeft geen goede bolide voor de GP van Singapore. In de kwalificatie reed de Limburger de 11e tijd.

Het hele weekend zijn er in Singapore diverse problemen voor Red Bull Racing en met name op het gebied van de balans. Ook in de kwalificatie was het glibberen en glijden en eindigde Verstappen als elfde en diens teamgenoot Sergio Perez als dertienden.

Na afloop was het flink balen omdat de kans op een elfde overwinning op rij verkeken lijkt. “Ik wil wel winnen, maar als dat niet gaat moet je dat ook gewoon accepteren”, verklaarde hij met een glimlach.

“Want winnen kun je echt vergeten”, zei Verstappen. “Op andere circuits kun je als laatste starten, op Spa bijvoorbeeld, en alsnog winnen. Maar op stratencircuits werkt dat niet. Daar moet je echt twee tot drie seconden sneller zijn om in te kunnen halen. En dat zijn we hier niet.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/