Meteen naar de inhoud
Home » Verstappen geniet van Oranje fans in Zandvoort

Verstappen geniet van Oranje fans in Zandvoort

Verstappen geniet in Zandvoort van Oranje supporters

Max Verstappen greep zaterdagmiddag bij de Grand Prix van Zandvoort pole position. Het publiek was door het dolle en dat is de Limburger niet ontgaan.

“In Oostenrijk en België was het ook een groot feest. Maar hier wist ik van tevoren dat de fans niet zo ver hoefden te reizen en dat het zelfs nog beter zou worden”, zei Verstappen.

“Het is echt ongelooflijk om zoveel oranje supporters op de tribunes te zien. En dan te bedenken dat dit nog niet eens de maximale capaciteit van het circuit is. Ze werden helemaal gek toen ik over de streep kwam. Ik kan ze zelfs nu nog horen”, aldus Verstappen tijdens een interview.

Pole

Zondagmiddag om 15.00 uur mag Verstappen vertrekken vanaf pole, maar dat biedt nog geen zekerheid tot een overwinning. “Het is moeilijk inhalen hier, dus ik ben blij dat ik vooraan sta. Het was al heel moeilijk om in de kwalificatie genoeg ruimte voor een vrije ronde te vinden. Niettemin wordt het een zware race, vooral ook door de banden die in de snelle bochten hard slijten. We gaan er het beste van maken.”

Kijk dit weekend alle races in de Formule 1, Formule 3, Porsche Super Cup en de W-Series live via deze livestream van Gratis Sport Kijken.

Geef een antwoord