Formule 1 Sportnieuws

Verstappen gelooft niet in podiumplaats bij British GPVolgens Verstappen komt Red Bull tekort op Silverstone

Max Verstappen gelooft na een derde, tweede en eerste plaats er niet in een podiumplaats  bij de Grand Prix van Engeland te kunnen bemachtigen. Verstappen vind dat Red Bull tekort komt op het circuit met lange rechte stukken.

Op 0,7 seconde achter de pole position van Lewis Hamilton verzekerde Verstappen zich van de 5e startplaats op Silverstone. ,,0,7 seconde, vind ik op zich nog wel goed op dit circuit, maar ik verwacht geen wonderen. Ik kom meer dan een seconde tekort op het rechte stuk, dan houdt het op. Daar moet je gewoon vrede mee hebben. Kun je nog de beste auto hebben, dan gaat het ‘m gewoon niet worden”, weet Verstappen, die zich na de verrassende zege in Oostenrijk voor morgen maar vasthoudt aan de factor onvoorspelbaarheid.

,,Meestal als we een saaie race verwachten, krijgen we een leuke. Ach, het moet ook een beetje mee zitten allemaal. Zoals in Oostenrijk. Maar hier wordt het toch wat lastiger. Wij komen zoveel tekort, moeten het uit de bochten halen. En dan ga je hier met deze snelheden wel heel veel van de banden vragen.”

Geef een reactie