Verstappen gefrustreerd na resultaat in Singapore

Max Verstappen

Verstappen: “Het was vreselijk”

Max Verstappen kende een verschrikkelijk weekend in Singapore. De formule 1 wereldkampioen van 2021 liep het hele weekend achter de feiten aan.

Zaterdag zat er tijdens de kwalificatie al te weinig benzine in de RB18 en zondag ging het mis bij de start, waar de 25-jarige Limburger niet weg wist te komen. “Ik weet niet waarom dat gebeurde, volgens mij doorliep ik gewoon de normale procedure”, vertelde Verstappen na afloop. “Dan kom je in een nog lastigere positie voor een goed resultaat.”

In Singapore had Verstappen nog wel een aantal vrije inhaalacties, maar ook dat kon de kopman van Red Bull Racing niet meer opbeuren. “Ik vind het leuk om vooraan te vechten, maar dit was gewoon frustrerend. Je zit klem achter andere auto’s. Een probleem met de start, dan die blokkerende banden, dan rij je weer achteraan… Het was vreselijk.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.