23 februari 2024
Max Verstappen

Max Verstappen

P1 en P2 voor Red Bull in Abu Dhabi

Max Verstappen is blij met een P1 en P2 voor Red Bull voor de Grand Prix van Abu Dhabi op zondag 20 november.

“Ik ben blij dat beide auto’s op de eerste rij staan”, zei Verstappen diplomatiek een week na de ruzie met Sergio Pérez in Brazilië. “We willen de race winnen, maar ook met ‘Checo’ als tweede in de stand eindigen. Dit is een geweldige begin voor morgen.”

Bijna was er zaterdag geen P1 voor Verstappen omdat zijn bolide vlak voor aanvang van de laatste kwalificatie niet meer wou starten. “We hebben de auto helemaal opnieuw moeten starten. Gelukkig waren beide ronden goed.” De race in Abu Dhabi gaat zondag om 14.00 uur (Nederlandse tijd) van start.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de 

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl