Verstappen baalt van P3 bij kwalificatie Imola GP

Max Verstappen

Max Verstappen

“We gaan proberen het Mercedes moeilijk te maken”

Max Verstappen eindigde zaterdagmiddag bij de kwalificatie voor de Imola Emilia-Romagna GP als derde. De Limburger van Red Bull Racing was daar zichtbaar niet blij mee.

“Het was niet goed genoeg in Q3”, stelde Verstappen onomwonden na de kwalificatie, waarin hij uiteindelijk de derde tijd noteerde. “Ik schoot even van de baan in de derde bocht. Het was rommelig, geen goede ronde”, aldus de 23-jarige Verstappen voor de camera van F1 TV.

“Maar het kan niet altijd goed gaan”, vervolgde Verstappen, die kort van stof was. “We zullen zien wat er fout ging. Maar de derde plek is nog steeds een goede startpositie. Het wordt interessant”, keek Verstappen alvast vooruit naar de race van zondag. “We hebben twee auto’s op verschillende banden, we zullen zien hoe dat uitpakt. We gaan proberen het Mercedes moeilijk te maken.”

De race bij de GP van Emilia-Romagna begint zondag om 15.00 uur. Vorig jaar ging de zege op Imola naar Hamilton. Verstappen viel toen uit met een lekke band. Formule 1 gratis kijken ? Check hier de Formule 1 2021 gratis livestream.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: