Max Verstappen denkt niet dat hij komend weekend de Grand Prix van Brazilië kan gaan winnen. In het AD laat de 21-jarige coureur optekenen dat een overwinning in Brazilië heel lastig worden zal.

“Normaal gezien gaat het me niet lukken om hier te winnen. Natuurlijk, ik ga mijn best doen, maar je hebt hier niet genoeg bochten om ons tekort op de rechte stukken goed te maken”

Verstappen reed twee jaar geleden op het Autódromo José Carlos Pace, ook wel bekend als Interlagos, een van de indrukwekkendste races uit zijn loopbaan door na een sublieme inhaalrace in de regen nog als derde te finishen.

“Ik denk dat het droog gaat zijn op zondag. Misschien moet ik dus maar een regendansje doen”, lacht de Limburger, om vervolgens weer serieus op zijn kansen in te gaan.

“Normaal gezien word ik vijfde of zesde, als er niks geks gebeurt. Ik moet realistisch zijn, dit is niet ons circuit. Als het meezit, zit het mee. Een beetje qua weer, maar ook puur hoe andere teams het voor elkaar hebben. Al zal Mercedes ook gewoon vol gas gaan, hoor.”