Verhoeven klopt Saddik in spectaculaire partij

Rico Verhoeven 2021

Rico Verhoeven 2021

Verhoeven knokt zich naar wereldtitel in Gelredome

Rico Verhoeven is voor de tiende keer in zijn carrière wereldkampioen kickboksen geworden in het zwaargewicht.

De 32-jarige Verhoeven won in een spectaculaire partij van de Marokkaan Jamal Ben Saddik. In zowel de eerste als de tweede ronde was Saddik sterker en bracht Verhoeven in het slot van de eerste ronde voor het eerst in de problemen.

Verhoeven wint van Saddik
Verhoeven wint van Saddik

Die problemen werden in de tweede ronde nog groter toen Saddik met een enorme klap het oog van de Nederlander raakte. Zwaargehavend moest Verhoeven verder, maar hij bleef er voor gaan en zag dat Saddik steeds minder begon te aanvallen. Waar de eerste twee ronden overduidelijk voor Saddik waren was Verhoeven in de derde ronde de betere en kon Saddik aan het einde van de derde ronde nog maar amper op zijn benen staan.

In de vierde ronde moest Saddik dan ook de strijd staken, en boekte Verhoeven zijn 21e zege op rij bij Glory. Het was een overwinning die uit zijn tenen moest komen.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Rico Verhoeven
Rico Verhoeven

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: