Live stream Superprestige Merksplas 2022

Kijk nu via een gratis live stream Merksplas 2022

Vanmiddag kan je hier online naar het veldrijden kijken. Kijk via deze live stream live stream Superprestige Merksplas 2022.

Iserbyt en Brand

In de editie van 2021 ging Eli Iserbyt bij de mannen en Lucinda Brand bij de vrouwen met de overwinning aan de haal bij deze Superprestige wedstrijd. Voor beiden zal het een opgave gaan worden om ook in 2022 op het hoogste treetje van het ereschavot te kunnen staan.

Bij de mannen doet vandaag ook wereldkampioen Tom Pidcock mee en bij de dames is er voldoende concurrentie voor Brand. Ceylin Alvarado, Marianne Vos en Denise Betsema zijn ook een enorme kanshebster om vanmiddag hier in Merksplas met de winst er vandoor ter gaan,

Merksplas livestream

Of er vanmiddag ook een livestream beschikbaar is voor deze editie van de Merksplas dat zal nog even afwachten zijn. Wellicht is er iets te vinden via LIVE TV of Cyclingfans.com. Sport in Nederland zend zelf niks live uit dus we kunnen ook absoluut niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.

Mochten er meer streams beschikbaar zijn dan zullen we deze vanmiddag op deze pagina publiceren.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl