Veldrijden Livestream Zilvermeercross

Veldrijden Livestream Zilvermeercross

Zilvermeercross 2021 livestream

Vanmiddag staat in het Belgische Mol de Zilvermeercross op het programma. Kijk daarom vanaf 13.45 uur via de livestream hier live veldrijden.

Startlijsten

Bij de Zilvermeercross staan niet alle toppers aan de start. Bij de mannen ontbreekt Mathieu van der Poel die met zijn team Alpecin-Fenix op trainingskamp is. Bij de dames staan toppers als Ceylin Alvarado en Annemarie Worst niet op de startlijst.

Wel staan de kersvers Belgisch kampioenen aan de start. Bij de dames start Sanne Cant en bij de heren Wout van Aert. De Zilvermeercross word vanmiddag live uitgezonden via Telenet Play Sports. De startlijsten kun je downloaden via deze link.

De dames starten vanmiddag om 13.45 uur en de heren om 15.00 uur.

Livestreams

Het veldrijden is vandaag niet live te zien via het Sporza en Eurosport. Online is het wel mogelijk om naar de race te kijken via Telenet Play Sports. Hier sluit je een abonnementje af waardoor je de cross live kunt kijken.

Waarschijnlijk is de cross vanmiddag ook gratis te zien online. Dan zou er een stream te vinden moeten zijn via Cyclingfans.com of via Cycling Stream.

Sport in Nederland zend zelf de koers zaterdagmiddag niet uit. Wij maken alleen gebruik van handige linkjes van andere websites waardoor jij als bezoeker online veldrijden kan kijken. Wil je meer weten over deze cyclocross van vanmiddag neem dan even een kijkje op de website van de Zilvermeercross.

Geef reactie

Laat reactie achter