Veldrijden livestream Sluitingsprijs in Oostmalle

Cyclocross livestream Sluitingsprijs Oostmalle 2021

Vanmiddag is het weer tijd om veldrijden te kijken via een stream. Kijk hier via de livestream gratis naar de Sluitingprijs in Oostmalle.

De Sluitingsprijs in Oostmalle is traditioneel de aller laatste wedstrijd van het seizoen. En het gaat een leuke spannende koers worden want er staan genoeg kanonnen op de startlijst die dit seizoen nog een laatste keer willen vlammen.

Cyclocross livestream

De cyclocross Sluitingsprijs in Oostmalle is via diverse kanalen live te zien. De wedstrijd komt niet op de televisie dus daarom zit je bij Sport in Nederland goed want wij hebben een aantal zeer goed werkende livestreams op onze website staan. Werkt een van onderstaande streams deel hem dan ook even met je mede wielerliefhebbers.

Goed werkende streams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

 

 

Geef een reactie

/