25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Veldrijden live stream wereldbeker Fayetteville

Live stream wereldbeker veldrijden Fayetteville

Live stream wereldbeker veldrijden Fayetteville

Livestream cyclocross Fayetteville

Vanavond kijk je hier live veldrijden via een livestream. De cyclocross wedstrijd in Fayetteville is vanavond hier te zien via een live stream.

Afgelopen zondag reden de dames en heren al een cross in Waterloo die gewonnen werd door Marianne Vos en Eli Iserbyt. Vanavond krijgen de mannen en de vrouwen een nieuwe kans op een wereldbeker overwinning in Fayetteville waar in februari ook het WK veldrijden zal gaan plaatsvinden.

Live stream wereldbeker veldrijden Fayetteville

Sport in Nederland zend deze koers zelf vanavond niet live uit, maar de cross is wel weer live te zien via deze livestream van LIVE TV. Wellicht is er ook een stream te vinden via deze livestream van Cyclingfans. Deze twee websites zenden met regelmaat veel wielrennen en veldrijden uit via livestreaming.

De koers van de dames begint om 19.30 uur. De mannen starten om 21.00 uur. De wereldbekerwedstrijd in Fayetteville is overigens ook live te zien via Eurosport. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan kan je de wedstrijd mogelijk kijken via de streams die je hier bovenaan deze pagina kunt vinden.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste wielrennen en veldrijden nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites